Bøger

Romanen “Mosekonens datter”, Forlaget Alhambra 2022.

Nedenfor bringer jeg et par uddrag af mails, jeg har fået.

“Så læste jeg den sidste side i din bog og hvor vil jeg savne at gribe ud efter den. Det er meget længe siden jeg har oplevet så meget ren lystlæsning og, jeg læser trods alt hver eneste dag og næsten kun læsning jeg selv vælger. Du fortæller fra en anden tid og det gør du godt. Sproget, tonen, fortælleformen og tiden er der så tilpas, at jeg har lært en masse historie og dagligliv, og det har været sjovt at opleve psykologien, tabuer, sociale omgangsformer. Så fra at frygte at det ville blive en lang omgang fra gamle dage med fletninger og kyser og lange skørter som ikke ville interessere mig, skete det direkte modsatte. Jeg nød hver dag jeg havde bogen i skødet og glædede mig til næste gang jeg måtte tage fat i den igen.”

”Jeg er lige blevet færdig med din bog. Den er god! Nu skal min kone læse den.”

”Jeg har lige læst din bog og er totalt begejstret. Et fantastisk plot, der hele tiden tvistes, og med, som jeg elsker det, masser af gennemresearchede og spændende beskrivelser af datidens samfund. Alt springer lyslevende fra siderne, og ikke mindst Ingegerd er jo en pragtfuld kvinde, som man ler og græder med hele vejen igennem! Tusind tak for en anderledes, vedkommende og levende fortælling!”

“Jeg vil gerne anbefale dette smukke lille mirakel af en roman.”

I 2016 kom bogen “Vi var engang på Lodsoldermandsgården” på Forlaget Underskoven.

Antologi fra 2017. Danske forfattere og illustratorer ved Vesterhavet.
med_alderen
“Med alderen” skrev jeg sammen med otte andre kvinder. Redaktør Sabine Celeste Svendsen. Aschehoug 2004
mette
Roman. Forlaget Hekla, 1993
blaa_oejne
Roman. Forlaget Hekla, 1983
hald
Forfattere, som har nydt et arbejdsophold på Hald Hovedgaard, har skrevet dette jubilæumsskrift. Jeg bidrager med en historie på vers. Hald Hovedgaard 2003.
noget_af_historien
En bog om hvordan en dansk græsrodsbevægelse indenfor sundhedssektoren opstår, udbredes og arbejder, og dens effekt på politiske og professionelle holdninger og praksis. Dansk Institut for Klinisk Epidemiologi, 1993
digmigvitre
Min første bog. Om hvad der sker i parforholdet, når det første barn fødes. Gyldendal , 1978
landet
I “Landet Længere Væk” har 73 danske illustratorer valgt korte tekster for børn, og illustreret dem. Jeg bidrager med to tekster. Høst og Søn, 2002
dukkehus
Min mor, Elisabeth Levy, nåede ikke at færdiggøre “Et Dukkehus i Nyhavn”. Efter hendes ønske hjalp hendes mand, Harry Ahlberg, og jeg hinanden med den sidste redigering, og bogen blev udgivet på Borgens Forlag i 1997.
drengen
Børnebog, illustreret af Bente Bech. Borgens Forlag, 1997